Παρτίζαν: Ολικό λίφτινγκ με «βιτρίνα» τον Μπογκντάνοβιτς

Γιώργος Πετρίδης25 Μαρτίου 2026

Η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία και ενώ όλα είναι ανοιχτά για τα play in, τα playoffs, το πλεονέκτημα έδρας και την πρωτιά της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Ωστόσο τα σενάρια που εμπλέκουν παίκτες με ομάδες της διοργάνωσης για την επόμενη σεζόν, φουντώνουν ολοένα και περισσότερο. Στη Σερβία παρουσίασαν μία… άλλη Παρτίζαν.

Το σενάριο επαναπατρισμού του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς υπάρχει τους τελευταίους μήνες, με τον σπουδαίο Σέρβο να είναι πια σε 33 του χρόνια. Στην Παρτίζαν καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με το Mozzart Sport θα προχωρήσουν σε ένα ολικό λίφτινγκ με «βιτρίνα» τον Μπογκντάνοβιτς που βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2017.

Στη διαδρομή του στις ΗΠΑ ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς που στην πραγματικότητα δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στον απόλυτο βαθμό. Ακόμη και έτσι οι αριθμοί του δεν είναι κακοί αφού έχει 7,3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ καριέρας με Κινγκς, Χοκς και Κλίπερς. Ο Μπογκντάνοβιτς φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή στην Παρτίζαν που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει βάλει στο κάδρο της και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις.

Ο Τζόφρι Λοβέρν που ήταν παρών χθες στο ματς με τη Βιλερμπάν έχει δηλώσει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Σερβία στην οποία πιθανολογείται ότι μπορεί να επιστρέψει και ο Αλέκσα Αβράμοβιτς που έχει συμβόλαιο στην Ντουμπάι. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον Άλεν Σμάιλαγκιτς, στον Ντάντε Έξουμ ακόμη και στον Γιαν Βέσελι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.