Πάρτι του ΠΑΟΚ Β' με παρθενικό γκολ Κουαλιάτα, διέλυσε τον Απόλλωνα Λάρισας

Πέτρος Χαριζακλής03 Ιανουαρίου 2023

Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά ο ΠΑΟΚ Β΄που είχε ένα εύκολο απόγευμα στην Ευκαρπία διαλύοντας με 6-1 τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Γκαρσία έδειξε τρομερή διάθεση και ενισχυμένη από την πρώτη ομάδα με τον Κουαλιάτα, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πανσερραϊκό.

Το σκορ άνοιξε για τους «ασπρόμαυρους» ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο 16ο λεπτό με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κουαλιάτα να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έστω και με τη δεύτερη ομάδα. Ο Ουρουγουανός βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και με ένα υπέροχο πλάσε νίκησε τον Οικονομόπουλο.

Στο 26’ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Γκορντεζιάνι, με τον στράικερ του ΠΑΟΚ Β’ να πιάνει γυριστό και η μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκορντεζιάνι πέτυχε ένα απίθανο γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στην περιοχή, σηκώθηκε ψηλά και ο Γκορντεζιάνι με τρομερό ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 3-0.

Στο 35’ ο Χατζηστραβός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+1’) ο Τασιούρας βρήκε τον Χατζηστραβό στο ύψος της μικρής περιοχής και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ με πλασέ έφτασε το σκορ στο 5-0.

Στο 52’ ο Σιατραβάνης έφυγε στην κόντρα και μείωσε σε 5-1. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το σκορ στο 69’ με τον Μπράντονιτς να εκμεταλλεύεται την πάσα του Τσοπούρογλου και από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 6-1.

ΠΑΟΚ Β΄(Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (73’ Γιαξής), Τασιούρας (46’ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδη, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60’ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46’ Σπυράκος), Γκορτεζιάνι (60’ Τζίμας)

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος (75’ Μπάκαρος), Κοτσιανούλης, Ντιγκέροφ, Ντιβάνες, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.