Πάρτι στην Κατερίνη με 51 DJs χωρίς να παραβεί την καραντίνα

Metrosport Team19 Μαρτίου 2020

Φαίνεται πως στην Κατερίνη βρήκαν τον δικό τους τρόπο για να περάσουν την περίοδο του κορωνοϊού, διοργανώνοντας ένα πάρτυ που ουδεμία σχέση έχει με ό,τι θα μπορούσε κανείς να φέρει στο μυαλό του!

Με έμπνευση από τη γειτονική Ιταλία, οι κάτοικοι της Πιερίας θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν εν μέσω καραντίνας, με ένα ξέφρενο πάρτυ που θα φέρει την υπογραφή 51 DJs της περιοχής, οι οποίοι το ερχόμενο Σάββατο 21/3 στις 18:30 (προκειμένου να μην ενοχληθεί κανείς την ώρα κοινής ησυχίας) βγαίνουν στα… μπαλκόνια και συντονισμένα θα δώσουν ρυθμό σε ολόκληρη την Κατερίνη αλλά και τις άλλες περιοχές του νομού.

Μιλάμε για ένα τεράστιο balcony party με συνθήματα #menoumespiti και #kanoumeparty στο οποίο φυσικά θα τηρούνται οι απαραίτητες χωρικές αποστάσεις που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού. Βάσει προγραμματισμού, επί 40 λεπτά οι DJs θα παίζουν τα ίδια τραγούδια μεταξύ τους, ενώ αργότερα ο κόσμος θα δώσει το στίγμα του τι θέλει να ακούσει.

Πρόκειται για ένα πάρτυ οργανωμένο με κάθε λεπτομέρεια στο οποίο θα συμμετέχουν σχεδόν όλες οι γειτονιές της Πιερίας, με το κοινό να ενημερώνεται για τις περιοχές στις οποίες θα βρίσκονται οι 51 DJs από έναν σχετικό χάρτι που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Το παράδειγμα της Πιερίας αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι δήμοι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.