Πάρτι ανόδου για τον Ηρακλή Θερμαϊκού (Ρουβίκωνα)

Metrosport Team26 Ιουνίου 2022

Πάρτι ανόδου που θα ζήλευαν και οµάδες Σούπερ Λιγκ διοργάνωσε ο Ηρακλής Θερµαϊκού (Ρουβίκωνας) στον Μύλο, όπου παραβρέθηκαν ποδοσφαιριστές, διοικούντες και φίλοι της οµάδας. 

Ουσιαστικά ο Ηρακλής έδειξε για µια ακόµη φορά ότι πρόκειται για ερασιτεχνική οµάδα µε επαγγελµατική νοοτροπία. Το κλίµα ήταν οικογενειακό µε τους παίκτες της οµάδας να διασκεδάζουν µέχρι τις πρωινές ώρες. 

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λευτέρης Ηµιονίδης επισήµανε: «Το χαµόγελο των παιδιών ήταν όλα τα λεφτά. ∆ώσαµε βήµα στα νιάτα και αυτά ήταν τα επινίκια µιας πετυχηµένης χρονιάς. Τη νέα περίοδο πάλι θα έρθουν νέα παιδιά µε όρεξη για να παίξουν ποδόσφαιρο, να αναδειχθούν και να προχωρήσουν. Θέλουµε η οµάδα να αποτελέσει σκαλοπάτι για την επαγγελµατική τους καριέρα. Από την άλλη θα έρθουν και τρεις τέσσερις έµπειροι που θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Τα καλύτερα έρχονται για τον σύλλογο». 

Ο βοηθός προπονητή Τάσος Παπαναστασίου για την οµάδα του τόνισε: «Ηταν µια δύσκολη χρονιά που ολοκληρώθηκε όµορφα µε την άνοδο. Τη νέα σεζόν θέλουµε να γίνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο. Η προετοιµασία θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει για έξι µέρες σε αθλητικό κέντρο στο Ελατοχώρι. Θα µείνει ένας κορµός παικτών και θα έρθουν 15 παίκτες κυρίως νεαρής ηλικίας και ορισµένοι έµπειροι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.