Παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη η βιογραφία του Γιώργου Μαργαρίτη

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2020

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιώργο Μαργαρίτη, που αποτελεί ένα από τα σημαντικά ονόματα του λαϊκού μας τραγουδιού. 

Ο καλλιτέχνης παρουσιάζει στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης» (Εθνικής Αμύνης 1 έναντι Λ. Πύργου) το πρώτο του βιβλίο που αποτελεί τη βιογραφία του. «Στο βιβλίο που έγραψε ο Κώστας Μπαλαχούτης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μένανδρος» αποτυπώνεται όλη μου η ζωή. Από το ξεκίνημα μου, τις μέρες φτώχειας και την καθιέρωση μου στο λαϊκό τραγούδι» δήλωσε χθες ο Γιώργος Μαργαρίτης στο Metropolis 95,5 και συμπλήρωσε: «Η κάθε του σελίδα είναι και μία ξεχωριστή ιστορία. Υπάρχουν φωτογραφίες και ανεξίτηλες στιγμές από την πορεία μου στο λαϊκό τραγούδι».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Βούλα Πατουλίδου, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ντίνος Κούης, ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπασωτηρίου, η καθηγήτρια του ΠΑ.ΜΑΚ Σταυρούλα Μαυρογένη, ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Μπαλαχούτης, ο Πολιτειολόγος, Συγγραφέας, Πολιτικός επιστήμονας Κώστας Ζουράρις και ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.