Παρουσίασε το μονοθέσιο του 2020 η Red Bull

Στέφανος Αβραμίδης13 Φεβρουαρίου 2020

Το νέο της μονοθέσιο για την αγωνιστική σεζόν του 2020 στη Formula 1 παρουσίασε η Red Bull Racing.

H RB16 παρουσιάστηκε στην πίστα του Σίλβερστοουν στην Αγγλία και η αυστριακή ομάδα έχει βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών της καθώς έθεσε ως στόχο την επιστροφή στους τίτλους. Οι οδηγοί που θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τον στόχο θα είναι και φέτος ο Μαξ Φερστάπεν και ο Αλεξάντερ Άλμπον. 

Η Red Bull τονίζει ότι η Honda, που είναι ο προμηθευτής της μονάδας ισχύος τους, έχει αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τον κινητήρα της.

Η πιο εμφανής διαφορά του φετινού μονοθεσίου είναι το πιο λεπτό ρύγχος σε σχέση με αυτό της RB15 όπως και η «μύτη» με τη διπλή εισαγωγή αέρα. 

Φερστάπεν: «Πολύ θετικά τα δείγματα της RB16»

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι μέχρι στιγμής ο μόνος από τους δύο οδηγούς της Red Bull που οδήγησαν το νέο μονοθέσιο. Ο Ολλανδός πιλότος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρώτη του εμπειρία με αυτό.

«Τα δείγματα ήταν πολύ θετικά. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύουν όλα σωστά πριν πάμε στη Βαρκελώνη. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά» δήλωσε ο Φερστάπεν.

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντερ Άλμπον θα οδηγήσει για πρώτη φορά την RB16 στην Βαρκελώνη όταν θα αρχίσουν οι επίσημες δοκιμές. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.