Παρουσία Λευτέρη Αυγενάκη η κοπή πίτας της ΕΚΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη

Στέλιος Παρθενάκης26 Ιανουαρίου 2020

Με την παρουσία του Υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγένακη, του Γ.Γ. της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη και άλλων πολιτικών παραγόντων, καθώς και με τη συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η γιορτή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΚΑΣΘ, όπου τιμήθηκαν αθλητές – μαθητές που αρίστευσαν και προσωπικότητες της αθλητικής οικογένειας που έχουν προσφέρει επί σειρά ετών.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, ηγετικά στελέχη της ΕΟΚ και εκπρόσωποι από όλους του φορείς του μπάσκετ, ήταν παρόντες, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που πλημμύρισε από μπάσκετ.

Ο πρόεδρος Σάββας Λόρτος και το διοικητικό προσωπικό αποδείχθηκαν κατάλληλοι οικοδεσπότες, εν μέσω απόλυτης αγωνιστικής δράσης και φυσικά με τις ευχές να συνοδεύονται από υγεία και διακρίσεις. 

“Είναι σπουδαίο για όλους να είμαστε ξανά εδώ και να τιμάμε όλους αυτούς που προσφέρουν και διακρίνονται στο ερασιτεχνικό μπάσκετ. Εύχομαι πολλές επιτυχίες σε όλους, ευχαριστώ που είστε παρόντες στην εκδήλωση αυτή, που αποτελεί μια γιορτή για την ΕΚΑΣΘ”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάββας Λόρτος.

Τιμήθηκαν ομάδες, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφοι και βοηθοί διαιτητών που έχουν διαγράψει πορεία επιτυχιών. Μεταξύ αυτών και ο δημοσιογράφος του Ομίλου Metromedia, Δημήτρης Κανελλάκης, τον οποίο βράβευσε ο ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου Metromedia, Βασίλης Μάστορας.

Παρόντες επίσης ήταν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Χάρης Παπαγεωργίου από την ΚΑΕ Αρης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του αθλητισμού, της πολιτικής και της ευρύτερης κοινωνίας. 

“Η Θεσσαλονίκη είναι μια η μάνα των μπασκετικών. Βρέθηκα σε μια κορυφαία εκδήλωση της μπασκετικής Θεσσαλονίκης, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι μια εκδήλωση στην οποία βραβεύονται μαθητές για την αριστεία τους, αλλά και αθλητές που έχουν προσφέρει στο άθλημα. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και παράλληλα να μιλάει με όλους τους θεσμικούς φορείς.

Το μπάσκετ είναι ένα κορυφαίο άθλημα και εύχομαι να συνεχίζει να μας χαρίζει επιτυχίες. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται για μια διάκριση ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2020 να είναι υγιείς και να ακουστεί πολλές φορές ο ύμνος της Ελλάδας στο Τόκιο”, τόνισε σε δηλώσεις του στο metrosport.gr, o Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Από τη δική του μεριά, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης αναφέρθηκε στον ρόλο του ερασιτεχνικού μπάσκετ και φυσικά τόνισε πως η ΕΟΚ πάντα θα είναι σύμμαχος και υποστηρικτής της ΕΚΑΣΘ.

Απαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους γα το 2021.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.