Παρών στον Βόλο ο Άκης Μάντζιος

Γιώργος Στράντζαλης20 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ακης Μάντζιος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη και μάλιστα σήμερα θα είναι στον Βόλο για να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα ομάδα του. Πιθανότατα μάλιστα με τους δύο συνεργάτες του, οι οποίοι εκτός απρόοπτου θα τον ακολουθήσουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο λόγος για τον Γιώργο Χωριανόπουλο, άμεσο συνεργάτη του στο τιμ και τον Γιάννη Πλαβούκο, προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος είχε εργαστεί στον Αρη επί Τσιώλη.

Η συμφωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Μάντζιο επιτεύχθηκε λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον Μίκαελ Ένινγκ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης πήρε την ευθύνη της απόφασης για τον διάδοχο του Γερμανού και επί της ουσίας τα όποια άλλα ονόματα “έπεσαν” στο τραπέζι (βλ. Δέλλας, Αναστασίου) αποτέλεσαν απλά σκέψη για εναλλακτικές επιλογές. Η συμφωνία του Αρη με τον 51χρονο τεχνικό προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με την προοπτική επέκτασής της για έναν ακόμη χρόνο στο ενδεχόμενο που οι «κιτρινόμαυροι» πετύχουν τους στόχους τους σε Πρωτάθλημα (βλ. έξοδος στην Ευρώπη) και Κύπελλο. Ο νέος προπονητής μάλιστα έχει πιάσει δουλειά, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής πληροφοριών για τους ποδοσφαιριστές, τα χαρακτηριστικά του καθενός και τον ρόλο που έχουν μέσα στο γήπεδο. Σήμερα, στον κρίσιμο αγώνα που δίνει ο Αρης στον Βόλο, θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τη νέα ομάδα του και το πιθανότερο είναι από αύριο να μπει στο “Δασυγένειο” αρχίζοντας τις προπονήσεις. 

Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατόν βέβαια, είναι ο Αρης να βρει σημείο επαφής με τον Μίκαελ Ένινγκ σχετικά με την αποζημίωση, να λυθεί επίσημα το συμβόλαιό του και να προχωρήσει η ΠΑΕ στην ανακοίνωση του Μάντζιου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.