Τα παράπονα των παικτών για το επεισόδιο με Πασχαλάκη, η ομιλία Γκαρσία και ο Ρέμπε

Metrosport Team09 Μαρτίου 2021

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ολαφ Ρέμπε από τη Νυρεμβέργη, ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (9/3). Οπως μετέδωσε ο Κώστας Πετρωτός στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο Ρέμπε ήταν παρών στην προπόνηση και είχε ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τους παίκτες. Ο Γερμανός τους είπε πως μέχρι το καλοκαίρι θα είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ έγινε συζήτηση και για το επεισόδιο των οπαδών με τον Πασχαλάκη.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών έγιναν παράπονα γιατί να γίνει αυτό στα επίσημα σε παίκτες που ήταν στην αποστολή. Στη συνέχεια ο Γκαρσία ζήτησε από τον Ρέμπε να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια για να μιλήσει με τους παίκτες.

Ο Ουρουγουανός είχε μια ενωτική ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του, τους εξήγησε πως έχει δίκιο ο κόσμος να παραπονιέται για τις εμφανίσεις τους. Οπως είναι λογικό δεν εστίασε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ενώ ζήτησε από όλους να κάνουν μια τελική αντεπίθεση και να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τόνισε πως όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνομιλία του Γκαρσία με τους παίκτες διήρκησε 45 λεπτά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.