Παρών σε όλα ο «αντ’ αυτού» του Ιβάν, Γιώργος Σαββίδης

Κώστας Πετρωτός10 Ιουνίου 2023

Όσο περνά ο καιρός φαίνεται ολοένα και πιο καθαρά πόσο συνειδητή ήταν ως απόφαση από πλευράς του Ιβάν Σαββίδη, η ενεργοποίηση του γιου του Γιώργου στον ΠΑΟΚ αλλά και σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας στην Ελλάδα.

Ο πρωτότοκος γιος του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έχει ως έδρα του την Θεσσαλονίκη και έχει την γενική εποπτεία σε κάθε επιχείρηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγες μέρες βρέθηκε συνοδευόμενος και από στενούς συνεργάτες της οικογένειας (και) στον ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και την ίδια μέρα πέρασε και από τις εγκαταστάσεις της οικογένειας Λόλα όπου παρακολούθησε προπόνηση του ΠΑΟΚ Β.

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, φάνηκε από την πρόσφατη σύσκεψη με θέμα την αποτίμηση της πορείας της ομάδας πέρυσι και τις μεταγραφές στα γραφεία της Τούπας ότι εκείνος έχει την γενική εποπτεία. Στον ίδιο καταλήγουν οι προτάσεις που γίνονται με την έγκριση του Λουτσέσκου και σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον πατέρα του, καταλήγουν πώς πρέπει να κινηθούν στις διαπραγματεύσεις και ποια πρέπει να είναι η οικονομική πολιτική.

Το πόσο ενεργός είναι ο Γιώργος Σαββίδης φάνηκε και το βράδυ του τελικού του Κυπέλλου, όταν κόσμος πήγε στην Τούμπα για να κάνει τα παράπονά του για την απώλεια του τίτλου και κυρίως να πάρει απαντήσεις στις αγωνίες του για πώς θα κινηθεί η ομάδα την νέα περίοδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε κρύψει ποτέ ότι βασικός λόγος που πήρε τον ΠΑΟΚ, ίσως ο βασικότερος, είναι τα δύο του παιδιά, Γιώργος και Νίκος και πλέον, μετά από 11 χρόνια είναι πιο φανερό από πότε πώς κρίνει ότι οι γιοι του-και ειδικά πρωτότοκος-πρέπει να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις στον ΠΑΟΚ και σε άλλες επιχειρήσεις της οικογένειας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.