Πάρντιου: «Τρίτη φορά σε μεγάλο παιχνίδι μας ακυρώνουν γκολ με VAR»

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Ιανουαρίου 2023

«Τρίτη φορά σε μεγάλο παιχνίδι μας ακυρώνουν γκολ με VAR», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου. 

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι από το παιχνίδι. Στο ημίχρονο σκοράραμε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε και ήταν η τρίτη φορά σε μεγάλο παιχνίδι που συμβαίνει αυτό. Θα έπρεπε να τα είχαμε καταφέρει καλύτερα. Μπήκαμε κρύοι στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο σε μια φάση στην οποία θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα και να αποφύγουμε το γκολ. Η ομάδα χρειάζεται να παίρνει περισσότερα επιθετικά ρίσκο. Ενώ κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο, δεν κάναμε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε.

Για το πρόβλημα της δημιουργίας: «Πράγματι είναι ένα πρόβλημα και πρέπει να το αλλάξουμε. Ελπίζω ότι ο Καμαρά κα ο Πάλμα θα μας δώσουν λύσεις. Μεσοεπιθετικά έχουμε πάντως παίκτες με εξαιρετική ποιότητα», είπε και παραδέχθηκε ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαράε ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγών του Κυπέλλου. «Ίσως. Σίγουρα θα πάρει περισσότερο χρόνο με τον Βόλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.