Πάρντιου: «Καταπληκτικός Μανού, να τελειώσουμε τη δουλειά την Τετάρτη»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης επικράτησε με 3-0 του ΝΠΣ Βόλου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Άλαν Πάρντιου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, έπλεξε το εγκώμιο του Μανού Γκαρθία και τόνισε ότι την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει να τελειώσουν τη δουλειά. 

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Εϊχαμε ένα καλό σχέδιο για το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Κάνανε καταπληκτική δουλειά. Χρειαζόμασταν τον Μανού και εκείνος εμάς. Είναι σημαντικός για εμάς. Έκανε μια καταπληκτική επίδοση το χατ τρικ και αξίζει συγχαρητήρια. Όταν δεις τα παιχνίδια που έχουμε δώσει, αυτό και της Τετάρτης είναι τα δυο πιο σημαντικά. Κάναμε καλή δουλειά εναντίον του Ολυμπιακού και πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Αυτό το γήπεδο θα κάνει τη διαφορά για εμάς. 

Πήραμε σημαντική αυτοπεοποίθηση από σήμερα. Παίξαμε καλά και ελέγξαμε το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Όταν μπαίνει το γκολ, φεύγει η πίεση από πάνω μας. Σήμερα με τα ωραία γκολ που πετύχαμε μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν σκοράραμε από στημένη φάση. Θυμάμαι τον Μανού από την Αγγλία,είχε σκοράρει εναντιον μου. Είναι προνόμιο να τον έχουμε στον Άρη. Θα τον δούμε καλύτερο στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.