Πάρντιου: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση του φορ, θα αγαπήσετε τον Ετέμπο»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

Ο Άλαν Πάρντιου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ιωνικό, στάθηκε στην επίδραση του Πίτερ Ετέμπο στο παιχνίδι του Άρη, ενώ τόνισε πως δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας και δήλωσε πως χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του επιθετικού.

«Χρειαζόμασταν ψυχραιμία, όπως επίσης και μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο σε σχέση κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό το καταφέραμε με τον Ετέμπο. Από εκεί και πέρα δεν δημιουργούσαμε αρκετά και έπρεπε να προσθέσουμε παίκτες για να γίνουμε πιο απειλητικοί. Το αρχικό σχέδιο για τον Ετέμπο ήταν να αγωνιστεί για κάποια λεπτά, όχι ολόκληρο 90λεπτο, όμως έμεινε μέχρι το τέλος για να κρατήσουμε στην άμυνα. Θα τον αγαπήσετε. Προσδίδει σιγουριά και ακόμα δεν είναι στο 100%. Θα προσθέσει πολλά από τα στοιχεία που μας λείπουν», είπε αρχικά ο Άγγλος τεχνικός. 

Ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την επιλογή του Ζερβινιό στην κορυφή της επίθεσης: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος θα παίζει. Παρακολουθώ τις προπονήσεις και κρίνω ανάλογα. Χρησιμοποιώ τον Γκρέι και τον Ζερβίνιο. Είναι σημαντικό πως σκόραραν και οι δύο», είπε και σε ερώτηση για την κατάσταση της ομάδας, απάντησε: «Σήμερα υπήρχαν στοιχεία που με ευχαρίστησαν αλλά είναι πολλά αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε. Βλέπω μια ομάδα με αυτοπεποίθηση στις προπονήσεις αλλά και την πίεση του αποτελέσματος στα παιχνίδια. Αυτή μας πίεσε σήμερα και δεν βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό στο πρώτο ημίχρονο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.