Πάρντιου: «Δεν ήταν η μέρα του Γκρέι, δεν ήταν δίκαιη η ισοπαλία»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Στην ατυχία που είχε ο Άντρε Γκρέι με τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε με κορυφαία αυτή του 87ου λεπτού, στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου.

Ο Άγγλος τεχνικός χαρακτήρισε άδικη την ισοπαλία με τους Βοιωτούς στο παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική της Super League 1.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επιλογές του για τον σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλαν Πάρντιου:

Για το αν ήταν δίκαιη η ισοπαλία και για την επιλογή στην άμυνα: «Παίξαμε με τρεις αμυντικούς εξαιτίας της απουσίας του Φαμπιάνο, το γήπεδο ήταν κακό και δεν βοηθούσε στη γρήγορη ανάπτυξη. Δεν ήταν δίκαιη η ισοπαλία».

Για το αν θα έπαιζε με την ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου, αν είχε ξανά την ευκαιρία να επιλέξει: «Ο Ενκουλού δυστυχώς είναι τραυματίας. Ήθελα να προστατέψω τον Πίρσμαν και γι’ αυτό αγωνιστήκαμε με τρεις πίσω. Ήταν πολύ απογοητευτικό που δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο. Πιθανώς να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Για το τι λέει ο προπονητής στον παίκτη του, όταν χάνονται μεγάλες ευκαιρίες: «Ήταν μεγάλη ατυχία για εμάς. Σίγουρα δεν ήταν η μέρα του (σ.σ. Γκρέι). Σε άλλη περίπτωση θα είχε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Έτσι είναι η ζωή του επιθετικού».

Για το αν ο Πάλμα έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω τραυματισμού: «Πάντα είμαι επιφυλακτικός με παίκτες που έχουν ενοχλήσεις. Σήμερα ήθελα να τον προφυλάξω. Δυστυχώς κύλησε έτσι το παιχνίδι και αναγκάστηκα να το κάνω. Είχε πρόβλημα στον δικέφαλο».

Για την επιστροφή του Μαντσίνι: «Είναι ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο με τον Άρη. Είχε καιρό να παίξει, επιλέχθηκε για να μας ανεβάσει στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το τετ-α-τετ του με τον Γιάσμινκο Βέλιτς: «Δεν ήρθε να μου δώσει το χέρι, όπως συνηθίζεται μετά τα παιχνίδια και πήγα εγώ προς το μέρος του να τον ρωτήσω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.