Ο Πάρντιου επιβάλει την πειθαρχία: Αυτοί είναι οι πρώτοι αυστηροί κανόνες που έθεσε

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Άγγλος προπονητής ήρθε «φορτσάτος» για να επιβάλει την πειθαρχία και να συμμορφώσει στους δικούς του κανόνες τα αποδυτήρια των «κιτρινόμαυρων».

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Metrosport.gr , ο Άλαν Πάρντιου σήκωσε από νωρίς τα μανίκια και επέβαλε τους δικούς του κανόνες από την πρώτη κιόλας προπόνηση.

Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση, ο Άλαν Πάρντιου δεν μπήκε σε τακτικές λεπτομέρειες αλλά αφοσιώθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι και κυρίως σ’ αυτά που περιμένει να δει από τον κάθε παίκτη. «Θέλω επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και δουλειά στον μέγιστο βαθμό. Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις δικές μου ομάδες είναι ότι οι παίκτες ακουμπούν την καρδιά τους στο γήπεδο και τα δίνουν όλα για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος και περιμένω απ’ όλους να τηρήσετε με αφοσίωση τους κανόνες», είπε.

Μάλιστα, ο Γιώργος Στράντζαλης έκανε γνωστούς κάποιους από αυτούς τους κανόνες μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5 με πρώτο και καλύτερο την απαγόρευση των κινητών. Οι παίκτες με το που πατάνε το πόδι τους στην προπόνηση και στα αποδυτήρια θα πρέπει να απενεργοποιούν τα κινητά τους τηλεφώνα.

Δεύτερος κανόνας απαγορεύει την είσοδο εντός των τεσσάρων γραμμών σε όποιον δεν ανήκει στο τεχνικό τιμ ή τους ποδοσφαιριστές τις ομάδας. Η πολυκοσμία φαίνεται πως αποσπά τον Πάρντιου για αυτό και θέλει παρόντες μόνο τους απολύτως απαραίτητους.

Τέλος, όντας γνήσιος Άγγλος έθεσε αυστηρό ωράριο, με την άφιξη των ποδοσφαιριστών να γίνεται μια ώρα πριν την προπόνηση, ενώ το τεχνικό τιμ θα πρέπει να καταφθάνει νωρίτερα.

Έτσι, φαίνεται πως ο νέος προπονητής του Άρη παίρνει από νωρίς τα μέτρα του, βάζοντας σε μια τάξη ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.