Παρί: Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ, μπαίνει στο χειρουργείο

Metrosport Team06 Μαρτίου 2023

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στον αστράγαλο τέλη Φεβρουαρίου στην αναμέτρηση της Παρί κόντρα στη Λιλ. Το πρόβλημα αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό απ' ό,τι αρχικά υπολογιζόταν, ενώ την Δευτέρα (6/3) η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν πως ο Νεϊμάρ θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει υποστεί. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες. Αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψει στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

«Ο Νεϊμάρ τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς στον δεξιό του αστράγαλο. Μετά το πρόσφατο διάστρεμμα στις 20 Φεβρουαρίου, η πρόταση του ιατρικού επιτελείου της Παρί ήταν χειρουργική επέμβαση, ώστα να αποφευχθεί το μεγάλο ρίσκο της επανεμφάνισης του προβλήματος. Όλοι οι ειδικοί που συμβουλεύτηκαμε επιβεβαίωσαν αυτήν την αναγκαιότητα.

Η εγχείρηση θα γίνει τις προσεχείς ημέρες στο νοσοκομείο Aspetar στην Ντόχα. Θα χρειαστούν 3-4 μήνες πριν ο Νεϊμάρ μπορέσει να προπονηθεί ξανά με την ομάδα» αναφέρει η ενημέρωση της Παρί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.