Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέψεις των ultras για γιουχάρισμα σε Μέσι, μετά τον αποκλεισμό απο τη Μπάγερν

Metrosport Team16 Μαρτίου 2023

O Λιονέλ Μέσσι ενδέχεται να βρεθεί στο «στόχαστρο» των οπαδών  της Παρί Σεν Ζερμέν και να δεχτεί τα πυρά της εξέδρας για τις απογοητευτικές  εμφανίσεις του στο Champions League.

Τα τελευταία χρόνια, διακαής πόθος των «Παριζιάνων» είναι η κατάκτηση ενός Champions League, όμως και φέτος η ομάδα των Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτη την αποστολή, καθώς η Μπάγερν φρόντισε να της κόψει από νωρίς τα φτερά με αποκλεισμό από τους «16» της διοργάνωσης.

Και με τον Λιονέλ Μέσι να κινείται για δεύτερη σερί χρονιά σε ρηχά νερά στα νοκ-άουτ με τη φανέλα της Παρί, οι ultras της ομάδας κάνουν σκέψεις να του δείξουν την έντονη δυσαρέσκειά τους την προσεχή Κυριακή (19/3).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo», τις τελευταίες ώρες γίνονται... διαβουλεύσεις στις οπαδικές σελίδες της Παρί με θέμα συζήτησης ένα πιθανό γιουχάρισμα προς τον Αργεντινό κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Ρεν στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, οι οργανωμένοι της γαλλικής ομάδας θεωρούν τον 35χρονο ως κύριο υπεύθυνο για τον αποκλεισμό κόντρα στη Μπάγερν και τον κατηγορούν πως δεν προσφέρει όσα θα έπρεπε βάσει του μισθού του.

Την ίδια στιγμή πάντως τα γαλλικά δημοσιεύματα προσπαθούν να... σβήσουν τη φωτιά, υποστηρίζοντας από την πλευρά τους πως οι ultras τελικά δεν πρόκειται να δώσουν φωνή στις σκέψεις τους, ακυρώνοντας την... επίθεση προς τον Αργεντινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.