Παρί Σεν Ζερμέν - Εμπαπέ: Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με αναμμένες τις μηχανές

Metrosport Team16 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι ενοχλημένος και ανήσυχος με την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι και εξετάζει την αποχώρησή του από τον γαλλικό σύλλογο, ίσως και το φετινό καλοκαίρι.

Η Παρί ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να αποδεσμεύσει κάποιους ποδοσφαιριστές, προκειμένου τα χρέη να μειωθούν. Η μετακίνηση του Εμπαπέ στην Ισπανία δεν είναι στα πλάνα της γαλλικής διοίκησης, αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, αυξάνουν τις πιθανότητες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", ο 22χρονος απέρριψε την τελευταία πρόταση ανανέωσης και όπως όλα φαίνονται δεν έχει καμία πρόθεση να επεκτείνει τη διάρκεια του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι (30 Ιουνίου 2022). Οι Παριζιάνοι του πρόσφεραν συμβόλαιο εξαετές και με παρόμοιες απολαβές με εκείνες του Νεϊμάρ.

Επίσης, τόσο ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όσο και οι συμπαίκτες του ασκούν μεγάλη πίεση στον Γάλλο επιθετικό να συνεχίσει στην ομάδα, με τους Ράμος και Μέσι να θέλουν την παραμονή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει την πόρτα. Οι εξελίξεις ευνοούν τις βλέψεις της "βασίλισσας" και οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Αρχικά, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει το φετινό καλοκαίρι να ντύσει στα "λευκά" τον Εμπαπέ, καθώς το καλοκαίρι του 2022 θα υπάρξουν και άλλοι μνηστήρες. 

Η "El Chiringuito" αποκάλυψε ότι ο 22χρονος ζήτησε συνάντηση αυτή την εβδομάδα με τον πρόεδρο της Παρί, Αλ Κελαϊφί, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης .

Επιπλέον σύμμαχος της Ρεάλ η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.