Χατζόπουλος: «Κανείς δεν άκουσε σύνθημα για νεκρό – Δε θα δεχόμασταν κάτι τέτοιο»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2022

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, παρενέβη στην εκπομπή «Χωρίς Ανάσα» με τους Νίκο Κουλιανό και Μιχάλη Σαρόπουλο και αναφέρθηκε στο θέμα που έκανε θόρυβο το τελευταίο διάστημα, με το σύνθημα για νεκρό στο «Παλατάκι» και το ντέρμπι με τον Άρη.

Όσα είπε: «Μιλήσατε για κάποια ανακοίνωση που έπρεπε να βγει. Δεν έπεσε καρφίτσα στο γήπεδο. Κανένας μα κανένας δεν άκουσε το σύνθημα. Ούτε οι διαιτητές ούτε ο παρατηρητής. Η καταγγελία έγινε από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Άρης, στο τέλος του αγώνα, το ανέφερε στα γραφεία των διαιτητών όταν πήγε να παραλάβει τα δελτία. Πώς τόσοι άνθρωποι δεν άκουσαν το σύνθημα; Ξαφνικά γιατί έγινε τόσος ντόρος; Τα γενικά συνθήματα τα καταδικάζουμε όταν αναφέρονται σε άτομα. Δεν υπήρχε πρόθεση από κανέναν να στοχοποιήσει τον θάνατο του Άλκη.

Εχουμε χάσει οπαδούς κι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες. Γιατί αφού άκουσαν το σύνθημα δεν ζήτησαν διακοπή του αγώνα; Είναι πρωτοφανές το ότι δεν έχει πέσει καρφίτσα στο ντέρμπι. Ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα. Στο Περιστέρι μπήκαν κουκουλοφόροι. Θέλω να καταγράψετε τι θα ακούσουμε όταν θα πάμε στο Παλέ, στο δεύτερο γύρο. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Μέχρι καρκίνο μου έχουν ευχηθεί να βγάλω στο Παλέ. Δεν ξέρετε τι έχω ακούσει. Στον αγώνα πέρυσι ο γιος μου έγινε μούσκεμα και φίλος μου επιχειρηματίες έφαγε καφέ».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Εχουν πέσει όλοι να φάνε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε, δέχθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ. Αν το άκουγα το σύνθημα, πρώτος θα έτρεχα. Αν ακουγόταν ένα τέτοιο σύνθημα. Μα δεν το άκουσε κανένας. Γιατί δε γράφτηκε στο Φύλλο Αγώνα; Γιατί γράφτηκαν άλλα πράγματα. Στις εκθέσεις αναφέρεται ότι παρέλαβαν τα δελτία στο τέλος και ο Γενικός Διευθυντής του Άρη είπε αυτό το πράγμα. Αν λεγόταν ένα τέτοιο σύνθημα, θα το καταδικάζαμε. Στο βίντεο δεν έχω ακούσει κάτι. Και για κάποια από τα υπόλοιπα συνθήματα είμαι αντίθετος. Κανείς δεν δέχεται συνθήματα για νεκρούς».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα: «Εμείς και με 500 και με 1000 φιλάθλους στην κερκίδα προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα ματς. Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι αυτός, προσπαθεί μέχρι τελευταίας ρανίδας σε όλα τα παιχνίδια. Ετσι κι αλλιώς, όλες οι ομάδες φέτος προσπαθούμε να έχουμε καλή συνεργασία. Εχουμε φέτος την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών για πρώτη φορά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.