ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Rossoneri στο Metropolis 95,5 για το αδιέξοδο στον Απόλλωνα

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2020

Ο Απόλλωνας Πόντου είναι στο χείλος του γκρεμού καθώς δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Κισσαμικό και Δόξα Δράμας. Αν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή 26/1 δεν κατέβει τότε θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, μέλη του συνδέσμου φίλων του Απόλλωνα «Rossoneri Club» βρέθηκε στο στούντιο του Metropolis 95,5 για παρέμβει στο πρόγραμμα του σταθμού. Οι φίλοι του Απόλλωνα ήρθαν ειρηνικά και μίλησαν στο πρώτο μισάωρο της εκπομπής «Πάσα, πάσα, σουτ» για το αδιέξοδο που βρίσκεται η ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς, κάλεσαν όλους τους φιλάθλους της ομάδας στο γήπεδο την Κυριακή για να διαμαρτυθούν ειρηνικά κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και της διοίκησής του τόνισαν πως ο κύκλος του τελείωσε.

Μεταξύ άλλων όσα είπαν στον αέρα του Metropolis 95,5:

«Ερχόμαστε από μια ανοιχτή συνέλευση Απολλωνιστών. Πήραμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εμείς θα είμαστε στο γήπεδο την Κυριακή, είτε γίνει είτε όχι το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και σε λίγες μέρες κλείνει τα 94 του χρόνια. Σε τόσα χρόνια ιστορίας δεν έχουμε υποστεί τέτοια ταπείνωση όπως τώρα που δεν κατέβηκε η ομάδα στους δύο αγώνες, τέτοια ξεφτίλα δεν έχουμε ξαναζήσει ποτέ. Ευχαριστούμε τον κ.Καλαϊτζίδη για τα όσα έκανε στην ομάδα αλλά ο κύκλος του τελείωσε. Καλούμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά εναντίον του. Ενωμένοι είμαστε όλοι, εμείς οι Rossoneri, το τάγμα ορκισμένων Απολλωνιστών και οι παλαίμαχοι για να φύγει από την ομάδα. Δεν τον θέλει κανένας να συνεχίσει στη ομάδα. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς ο Καλαϊτζίδης δεν ήρθε. Εμείς έχουμε κάνει νομικές κινήσεις, δεν ξέρουμε που είναι οι μετοχές του Απόλλωνα, δεν έχει εμφανιστεί ο Κάλλας σε 4 χρόνια στην ομάδα, η ομάδα διοικείται από 2-3 άτομα. Να έρθουν την Κυριακή όλοι στο γήπεδο να διώξουμε τον δυνάστη, δεν δεχόμαστε κανένα άλλο όνομα από το Απόλλωνας Καλαμαριάς. Αν αποφασίσει να μιλήσει μαζί μας ο Καλαϊτζίδης εμείς θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι. Για το καλό του Απόλλωνα θα καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι και με τον διάβολο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.