Παρελθόν από τον Πανηλειακό ο Κούτσης- Αυτή είναι η νέα του ομάδα

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2022

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Γ Εθνική, όσο και στην προπονητική ζωή του Γιώργου Κούτση , ο οποίος λίγα εικοσιτετράωρα πριν την εκπνοή του χρόνου αλλάζει και πάλι ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, αποχώρησε από τον Πανηλειακό και ανακοινώθηκε από τον Άγιο Νικόλαο.

 Ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από την μέχρι πρότινος ομάδα του, τον Πανηλειακό δίχως... ούτε μια επίσημη ενημέρωση. Στις 15 Νοεμβρίου κάθισε κανονικά στον πάγκο με τον Πανγυθεατικό και μετέπειτα δεν κοουτσάρισε κα΄ποιο άλλο ματς. Το διαζύγιο δεν ανακοινώθηκε ποτέ και την Παρασκευή (30/12), ο Άγιος Νικόλαος επισημοποίησε τη συμφωνία μαζί του για την τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της νέας του ομάδας: «Ο Γιώργος Κούτσης νέος προπονητής της ομάδας μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Κούτση, τον οποίο υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην «κυανόλευκη» οικογένεια.

Ο 49χρονος τεχνικός κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αγροτικό Αστέρα το 2011/12 στο πρωτάθλημα της Football League. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Παναχαϊκή (12/13), τον Φωκικό (13/14), τον Ηρακλή Ψαχνών (14/15), τον Ολυμπιακό Βόλου την ίδια σεζόν και εκ νέου του Αγροτικού Αστέρα επίσης την ίδια περίοδο, ομάδες τις οποίες καθοδήγησε στη Football League. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 βρέθηκε στον Πανηλειακό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ακολούθησαν στην ίδια κατηγορία η Νίκη Βόλου (18/19), ο Παναργειακός την ίδια σεζόν και ο Αστέρας Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπου με τον τελευταίο τη σεζόν 2019-20 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 7ο Όμιλο και την άνοδο. Συνεργάστηκε επίσης με την Καλλιθέα στη Super League 2 (20/21), ενώ το πρώτο διάστημα της τρέχουσας περιόδου (22/23), τον βρήκε για μια ακόμη φορά στον Πανηλειακό στη Γ’ εθνική.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο έργο του και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας, φέρνοντας την ομάδα μας εκεί που της αξίζει!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.