Τέλος ο Ίβιτς από την Κράσνονταρ, ετοιμάζεται για τη Σπαρτάκ Μόσχας

Metrosport Team13 Μαρτίου 2024

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον πάγκο της Κράσνονταρ ο Βλάνταν Ίβιτς, με τη ρωσική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες οργίαζαν οι φήμες που θέλουν τον Σέρβο να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του. 

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της απόλυσης δημοσιεύθηκε πρώτα στην πλατφόρμα της Telegram ενώ ακολούθησε και εκείνη στην επίσημη ιστοσελίδα, με τον σύλλογο να τον ευχαριστεί για το έργο του και να του εύχεται καλή επιτυχία στη μελλοντική του δουλειά και ζωή.

Μια απόφαση που επήλθε μετά τον αποκλεισμό της Κράσνονταρ από το Κύπελλο αλλά και τις κακές εμφανίσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η αποχώρηση αυτή δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Σέρβο, αφού φαίνεται πως έχει βρει ήδη τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, λοιπόν, των τελευταίων ημερών, είναι πλέον το ενδεχόμενο μετακόμισης του Βλάνταν Ίβιτς από το Κράσνονταρ στην Μόσχα. Από το μεσημέρι της Δευτέρας κυκλοφορούν φήμες πως η Σπαρτάκ που ψάχνει τον διάδοχο του Γκιγέρμο Αμπασκάλ στην τεχνική της ηγεσία, έχει καταθέσει πρόταση προς τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.