Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Η εντυπωσιακή απογείωση των Rafale στην Τανάγρα (vids)

Metrosport Team25 Μαρτίου 2023

Θαυμασμό προκάλεσε η στιγμή της απογείωσης των Rafale στην Τανάγρα, η οποία αποτελεί το «σπίτι» των γαλλικών μαχητικών. Τα αεροσκάφη που δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα στην Ελληνική Αεροπορία πάνω από το Αιγαίο, απογειώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 25η Μαρτίου και στη συνέχεια πέταξαν πάνω από τον ουρανό της Αθήνας.

Τα γαλλικά μαχητικά διαθέτουν χαρακτηριστικά που κάνουν πραγματική διαφορά με σημαντικότερα εξ΄αυτών τα παρακάτω:

Πολυλειτουργικότητα: Το Rafale είναι σχεδιασμένο για να εκτελεί μια πληθώρα αποστολών, συμπεριλαμβανομένης της αερομαχίας, της υποστήριξης εδάφους, της αναγνώρισης και της ανατίναξης στόχων.

Συνδυασμένοι κινητήρες: Το Rafale διαθέτει δύο κινητήρες Snecma M88-2 που του παρέχουν εξαιρετική επιτάχυνση και αντοχή.

Τεχνολογία Stealth: Το Rafale είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία stealth που μειώνει την ανίχνευση από ραντάρ.

Συστήματα επικοινωνίας και πλοήγησης: Το Rafale διαθέτει προηγμένα συστήματα επικοινωνίας και πλοήγησης που του επιτρέπουν να λειτουργεί αποτελεσματικά σε περιβάλλοντα υψηλής ταχύτητας και ανταπόκρισης.

Υψηλή ευελιξία: Το Rafale είναι ένα αεροσκάφος υψηλής ευελιξίας που μπορεί να επιτελέσει αποστολές σε διάφορες συνθήκες και περιβάλλοντα. Έχει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σε διάφορα είδη όπλων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.