Παραχώρηση χρήσης των γηπέδων στον Καμπανιακό

Metrosport Team18 Αυγούστου 2020

Η Διοίκηση του Καμπανιακού ΜΦΑΟΦΧ χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου Δέλτα για παραχώρηση της χρήσης των γηπέδων ποδοσφαίρου από το σύλλογο μας.

Mε ανακοίνωση του επισημαίνει: Στα πλαίσια μιας αγαστής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Δέλτα και Καμπανιακού, με καθημερινή δαπάνη εργασίας και χρημάτων, καταφέραμε την ολική αναμόρφωση των χώρων του ΔΑΚ Χαλάστρας, σε καταπράσινους λειτουργικούς αθλητικούς «πνεύμονες».

Ο Καμπανιακός από τη μέρα της ίδρυσης του, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας, συμβάλλοντας στην κουλτούρα, την διαπαιδαγώγηση και την ανάδειξη των ανθρώπων του.

Σήμερα, με την βαριά αυτή κληρονομιά να μας ακολουθεί, και με τις επιταγές της εποχής μας να επιβάλλουν εκσυγχρονισμό των υποδομών και της λειτουργίας του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα, εργαζόμαστε με ευθύνη, ταπεινότητα και μεθοδικότητα ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των διακοσίων και πλέον αθλητών μας, των γονέων τους αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Στον κοινό μας αυτόν αγώνα λοιπόν, θέλουμε τη συμπαράσταση όλων, μηδενός εξαιρουμένου.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.