Παρατείνεται η αγωνία για τον Νταρίντα στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης20 Σεπτεμβρίου 2023

Με πολλά ερωτηματικά ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς αν εξαιρεθεί η συμμετοχή του Ζαν Ζουλ Εμβοντό στο ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης, που σημαίνει ότι θα είναι ξανά διαθέσιμος, μετά από διάστημα ενός μήνα, κανένα από τα υπόλοιπα ερωτηματικά δεν απαντήθηκαν στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έκανε θεραπεία και η αγωνία παρατείνεται, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει για τη διαθεσιμότητά του. Όπως σημείωσε η ΠΑΕ στο επίσημο δελτίο Τύπου της…”καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής τους” συμπεριλαμβάνοντας και τους Λούκας Ρουπ, Νέβεν Τζούρασεκ, που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός αγωνίστηκε με ένεση στο ντέρμπι της Τούμπας ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Με βάση τα παραπάνω είναι φανερό ότι δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά κυρίως για τις επιλογές στη μεσαία γραμμή και ειδικότερα για τον παίκτη που θα έχει το ρόλο του επιτελικού μέσου πίσω από τον Μορόν. Επιπλέον, ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση αλλά θεωρείται δεδομένη η παρουσία του, ενώ ο Κίκε Σαβέριο δύσκολα θα προλάβει παιχνίδι πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.