Παράταση για το μητρώο: εκκρεμότητες για 52 ομάδες (συν 15 παιδικών)

Litespeed Test24 Ιουνίου 2023

Εστάλη στις ΕΠΣ η τροποποίηση της υπουργικής απόφασης για το μητρώο αθλητικών σωματείων με την οποία παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή οριστικής αίτησης από τα αθλητικά σωματεία. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η 31 Ιουλίου 2023.


Σε διαφορετική περίπτωση, τα σωματεία δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σ’ όλα τα Πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024.

Από την Α1 πέντε ομάδες δεν έχουν κάνει επικαιροποιημένη αίτηση και δύο άλλες ομάδες δεν είναι στο μητρώο. 

Από την Α κατηγορία 11 ομάδες (χωρίς τον Σμυρναικό) δεν έχουν κάνει επικαιροποιημένες αιτήσεις (τρεις από αυτές δεν είναι στο μητρώο). Από την Β κατηγορία 25 ομάδες δεν έχουν κάνει επικαιροποιημένες αιτήσεις (πέντε από αυτές δεν είναι στο μητρώο ενώ τρεις από αυτές δεν έχουν κάνει ολοκληρωμένη αίτηση). 

Από τη Γ κατηγορία 11 ομάδες δεν έχουν κάνει επικαιροποιημένες αιτήσεις (έξι από αυτές δεν είναι στο μητρώο. Μια από αυτές δεν έχει κάνει ολοκληρωμένη αίτηση). Δεν υπολογίζονται δέκα ομάδες που παίζουν μόνο στα παιδικά και τέσσερις ανώτερων κατηγοριών

Συγκεντρωτικά

Δεν έχουν κάνει επικαιροποιημένες αιτήσεις: 52 ομάδες που παίζουν στα ανδρικά Πρωταθλήματα, ο Σμυρναϊκός, δέκα ομάδες που παίζουν μόνο στα παιδικά και τέσσερις σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Στο μητρώο δεν είναι: Αγιος Αντώνιος, Χαλκηδόνα, Σμυρναϊκός, δύο ομάδες της Α1, δύο ομάδες της Α’ κατηγορίας, πέντε της Β’ κατηγορίας και έξι της Γ’ κατηγορίας


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.