Παράταση 15 ημερών στις εργασίες στη Θεσσαλονίκης - Μουδανίων

Metrosport Team29 Μαΐου 2021

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα συνεχιστούν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης τόσο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, όσο και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έδωσε την άδεια στα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να παρατείνουν τις εργασίες τους για άλλες 15 μέρες, προκειμένου να ολοκληρωθούν σε αυτή τη φάση οι παρεμβάσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο.

Η ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί και φέτος ήταν η 15η Ιουνίου. Ωστόσο, οι φθορές ήταν πολλές, ενώ και η κίνηση είναι περιορισμένη, με αποτέλεσμα να ζητηθεί παράταση 15 ημερών για να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα στους δυο δρόμους.

Το Σαββατοκύριακο πάντως συνεχίζεται η απαγόρευση εκτέλεσης εργασιών, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Εξάλλου, Σάββατο και Κυριακή στο εξής προβλέπεται να υπάρχει αυξημένη κίνηση. Μετά το τέλος Ιουνίου, θα ισχύσει η απαγόρευση υλοποίησης έργων, όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά όλες τις μέρες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.