Παραστάσεις με επίδειξη ισχύος των ΠΑΟΚτσήδων!

Αρις Νικολάκης01 Απριλίου 2023

Ρίξτε σήμερα τα τείχη στο «Παλατάκι». Κι αύριο στην Τούμπα... Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να βουλιάξει η Θεσσαλονίκη από την κινητοποίηση των φίλων του «δικέφαλου». Τα ποτάμια τους θα ρεύσουν προς το «Παλατάκι» για τον «Ω Μπάνε, Μπάνε»... Και τον ΠΑΟΚ ο οποίος βλέπει τετράδα. Και προς την Τούμπα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος βλέπει κορυφή!

Κοινός παρονομαστής και των δυο αγώνων, η ΑΕΚ! Σύμπτωση; Σύμπτωση, ξεσύμπτωση… Αντίπαλος είναι η ΑΕΚ. Και φυσικά, οι ΠΑΟΚτσήδες στις κερκίδες… Ούτε τέσσερα, ούτε δεκατέσσερα αλλά είκοσι τέσσερα τα μάτια τους. Κρύβουν πολλές, πάρα πολλές παγίδες αμφότεροι οι αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο – τηρουμένων των αναλογιών - έχει γεμίσει την καρδάρα του. Είναι κρίμα κι άδικο να την κλωτσήσει. Μόνο με δική του κλωτσιά βλέπετε, μπορεί αυτή να αναποδογυρίσει. Με άλλα λόγια; Από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται η εξέλιξη αμφότερων των αγώνων. Δίχως να υποτιμάται σε οποιαδήποτε σύγκριση, η ποιότητα της ΑΕΚ.

Αναμένονται λοιπόν, δυο παραστάσεις… Δυο συναρπαστικές με επίδειξη ισχύος των φίλων του «δικέφαλου». Ίσως μάλιστα, για το μπάσκετ να είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα των τελευταίων χρόνων. Έχει καιρό το «Παλατάκι» να νιώσει τέτοιες δονήσεις που θα προκαλέσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

«Ω Μπάνε, Μπάνε…», είναι αυτός. Για να θυμηθούν οι παλιοί. Και να μάθουν οι νέοι! Και να μη λησμονήσουν όλοι σήμερα στον «Παλατάκι» πως μετά τη γιορτή είναι η (με την καλή έννοια) μάχη για την τετράδα…

Αύριο στην Τούμπα γνωρίζουν κι οι πέτρες πως πρόκειται για (με την καλή έννοια, επίσης) μάχη κορυφής. Ο ΠΑΟΚ με νίκη καθιστά σαφές πως και θέλει φυσικά αλλά και μπορεί να κοιτάξει κατάματα κάθε διεκδικήτρια του τίτλου. Να βροντοφωνάξει συνάμα πως κι αυτός τον διεκδικεί με τις ίδιες αξιώσεις!

Για να επιμένουμε εμείς πως δεν είναι εύκολη υπόθεση η νίκη στην Τούμπα. Ζόρικη περίπτωση είναι αλλά… Όπως είπε και σε ένα από τα επικά του γουέστερν της εποχής του ο Τζον Γουέιν: «Όταν τα πράματα ζορίζουν, οι ζόρικοι τα αντιμετωπίζουν»!

Αναμένονται λοιπόν, δυο παραστάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο… Δυο συναρπαστικές με επίδειξη ισχύος των ΠΑΟΚτσήδων…

ΥΓ 1: Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του δεν προκαλούσε τόσο φόβο ο ΠΑΟΚ. Όσο φόβο προκαλεί επί Ιβάν Σαββίδη. Φταρνίζεται στη Ρωσία… Ανεβάζουν πυρετό στην Ελλάδα!

ΥΓ 2: Τόσο καιρό ο ΠΑΟΚ είχε την συγκλονιστική δυναμική του κόσμου του. Τώρα έχει και τις πλάτες του Ιβάν Σαββίδη…

ΥΓ 3: Βάλτε στους υπ’ ατμόν από τον ΠΑΟΚ και τον Τόμας Κεντζιόρα. Δε λέμε και …αετομάτη, όποιον είδε στο πρόσωπο του άτυχου Πολωνού, λύση για τον ΠΑΟΚ

ΥΓ 4: Φυσικά, ο ήλιος δεν βγαίνει από την δύση. Φυσικά, Τελικός στο «Σπύρος Λούης» μήτε στον ύπνο τους, μήτε στον ξύπνιο τους…

ΥΓ 5: Και που είστε, όσοι το(ν) διανοείστε; Δώρο να έκαναν το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ, στην Αθήνα ο κόσμος του δε θα πήγαινε, για να το παραλάβει!

ΥΓ 6: Μεγάλη μας τιμή η προσωπική πρόσκληση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την τελετή έπαρσης της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς στον ψηλότερο ιστό του ΠΑΟΚ. Εκ βαθέων... εσώψυχων οι ευχαριστίες μας!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.