Παράσχος: «Μεγάλη απώλεια ο Σάσα για τον Άρη – Θέλει ποιότητα και ταχύτητα ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναφορικά με τις σκέψεις του για τη συνέχεια της καριέρας του, τις κινήσεις που χρειάζονται ΠΑΟΚ και Άρης, αλλά και τους παίκτες που αποχωρούν από τις δύο ομάδες, σημειώνοντας πως ο Σάσα έπρεπε να μείνει στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον ίδιο ανέφερε: «Εγώ τώρα ιδιωτεύω και είναι ένα σκεπτικό που περνάει από το μυαλό μου, το σκέφτομαι, αλλά είμαι κοντά στο να πω ότι θα αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο, το οποίο βέβαια μου λείπει. Το βλέπω λίγο δύσκολο να βρω κάτι καλό που να με ενδιαφέρει, αλλά τα έχω δοκιμάσει όλα. Θα δούμε...».

Για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε μία ανανέωση και ότι ήταν να το δώσει το έδωσε και πλέον πρέπει να προσθέσει ποιότητα και ταχύτητα. Με τον κύριο Μπότο πιστεύω ότι κάτι θα γίνει και το πρώτο που πρέπει να ξεκινήσει είναι έναν καλό τερματοφύλακα, γιατί ο Ζίβκοβιτς δεν είναι για πρώτος, λείπει ένα καλός σέντερ φορ, όπως και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, να δείξει τον παίκτη που είχε έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για τους Μπίσεσβαρ και τον Σβαμπ, υπογράμμισε: «Δεν έχει ούτε τη διάρκεια, αλλά μπορεί να έχει μεγάλη ποιότητα αλλά του λείπουν άλλα πράγματα, όπως και για τον Σβαμπ πιστεύω ότι έπρεπε να είχε πάρει περισσότερο χρόνο πέρσι, όπως και να μείνει στην ομάδα».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Άρη ο Σάσα: «Η ψυχή του Άρη ήταν ο Σάσα, που κατάπινε τα χιλιόμετρα είναι μεγάλη απώλεια για τον σύλλογο, όπως και όταν έφυγε ο Τζέιμς Τζένγκο που ήταν ότι καλύτερο διέθετε το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Άρης έπρεπε να ξεκινάει από τον Σάσα».

Για τις αλλαγές σε ΠΑΟΚ και Άρη: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και του Άρη έχουν απαιτήσεις, αλλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Στην Ελλάδα έχουμε τα λαϊκά δικαστήρια, τα έχω ζήσει σε ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή. Στον Άρη επειδή προερχόμουν από τον ΠΑΟΚ έψαχναν αφορμή για τα λαϊκά δικαστήρια, έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά τότε με τον Κοντομηνά ήταν ο λόγος που έφυγα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.