Παράνοια! Στον «αέρα» και πάλι Football League και Γ' Εθνική, μαζί και όλος ο αθλητισμός!

Χάρης Δημαράς04 Μαρτίου 2021

Η χθεσινή απόφαση από λοιμωξιολόγους και κυβέρνηση για αναστολή προπονήσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων στις περιοχές που είναι σε βαθύ κόκκινο προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε ό,τι αφορά στην έναρξη πολλών πρωταθλημάτων.

Μεταξύ αυτών και αυτά της Football League και της Γ' Εθνικής, που είχε προγραμματιστεί να αρχίσουν στις 28 Μαρτίου, αλλά πλέον βρίσκονται στον «άερα»! Διότι σε Θεσσαλονίκη, Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία,  Λάρισα, Λευκάδα εκτός Μεγανησίου, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Κορινθία, Θεσπρωτία, Άρτα, Σάμο, Βοιωτία, Χίο, Αιτωλοακαρνανία, Ρόδο, Ηράκλειο και Εύβοια εκτός Σκύρου απαγορεύονται από σήμερα και μέχρι και τις 15 Μαρτίου οι προπονήσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Με παύση δύο εβδομάδων στις προπονήσεις, πώς θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα στις προγραμματισμένες ημερομηνίες και κυρίως πως θα ολοκληρωθούν; Ενα ακόμη πισωγύρισμα που πιθανό να οδηγήσει σε μη έναρξη πρωταθλημάτων. Αυτό φυσικά δεν αφορά μόνο τις μικρές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, αλλά και το γυνακείο ποδόσφαιρο, το γυναικείο μπάσκετ, το χάντμπολ, το πόλο και πολλά ακόμη, που είχε προγραμματιστεί να αρχίσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Παράνοια...

Εξαιρούνται μονάχα τα πρωταθλήματα της Super League 1, Super League 2, μπάσκετ, βόλεϊ ανδρών και ομάδων που συμμετέχουν σε ευρωπαίκές διοργανώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.