Μπάσκετ Ηρακλή: Παραμένει το αδιέξοδο, σε δράση ο Ερασιτέχνης-Νέα επαφή σήμερα και υποσχέσεις από Δρακόπουλο

Στέλιος Παρθενάκης27 Δεκεμβρίου 2021

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη για το μπασκετικό τμήμα του Ηρακλή, που από την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρείται από αποχές και οικονομική ασυνέπεια.

Οι παίκτες λαμβάνουν υποσχέσεις χωρίς να υλοποιούνται και αυτό έχει φέρει αδιέξοδο. Κάθε παίκτης θέλει να πάρει διαβεβαιώσεις για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν, αλλά κάτι τέτοιο έπρεπε να είχε γίνει μέχρι την Παρασκευή. Τώρα αν ο Θόδωρος Δρακόπουλος έχει προβεί σε κάποιες κινήσεις οικονομικής τόνωσης στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, θα φανεί ακόμη και σήμερα.

Είναι προφανέστατο ότι ο Θόδωρος Δρακόπουλος βάσισε το μπάτζετ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στα προϋπολογισμένα έσοδα της ΚΑΕ (στοίχημα, τηλεοπτικά κλπ).

Όμως, μπαίνει το 2022 και υπάρχουν ήδη αρκετές οφειλές προς όλους.

Η ομάδα επανέρχεται από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο μεγαλομέτοχος έχει αθετήσει όλες τις υποσχέσεις για πληρωμές έναντι των πολλών οφειλομένων και ο Ερασιτέχνης αναμένεται να αναλάβει ρόλο, επιχειρώντας να αποτρέψει τη διάλυση της ομάδας.

Όλα αυτά έχουν αναγκάσει τον ΓΣ και τον Φώτη Θέο να ψάχνει πιθανές λύσεις έστω και σε θεωρητικό επίπεδο.

Μένει να φανεί τι μπορεί να γίνει σε όλα τα επίπεδα, αφού το αδιέξοδο είναι κάτι παραπάνω από φανερό.

O Θόδωρος Δρακόπουλος από τη δική του μεριά υποσχέθηκε πληρωμές αυτήν την εβδομάδα, ενώ και τον άλλο μήνα θα γίνουν νέες προσπάθειες για πιο μαζικές αποπληρωμές. 

Θα υπάρχει νέα συζήτηση της διοίκησηw προς τους παίκτες, που επιστρέφουν το μεσημέρι στις προπονήσεις, οπότε τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με τα όσα πρόκειται να γίνουν στην πράξη...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.