Παραμένει στο Μπερναμπέου ο Τόνι Κρος

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος, παραμένει στο Μπερναμπέου μετά τις εικασίες για το μέλλον του που αναμένεται να παρατείνει την παραμονή του στην Ισπανία έως το 2025.

Ο 34χρονος μέσος εντάχθηκε στον σύλλογο από την Μπάγερν Μονάχου το 2014 και έκτοτε έχει κατακτήσει τέσσερα στέμματα UEFA Champions League και τρεις τίτλους La Liga . Νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 επίσης, ο Κρος θεωρείται ευρέως ένας από τους καλύτερους της γενιάς του και τώρα πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25.

Έχοντας παίξει 455 φορές με τους ισπανικούς γίγαντες, υπήρχε η αίσθηση ότι αυτή θα ήταν η τελευταία σεζόν στη La Liga για τον Γερμανό μέσο.

Δεδομένου του πλήθους φρέσκων ταλέντων που πρόκειται να έρθουν το καλοκαίρι, αποφάσισε να διατηρήσει τον 34χρονο για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο , ένα νέο μονοετές συμβόλαιο πρόκειται να υπογραφεί πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Οι απευθείας συνομιλίες μεταξύ του Κρος και της Ρεάλ για ένα νέο συμβόλαιο συνεχίζονται εδώ και αρκετό καιρό και πλέον είναι απλώς τυπική η υπογραφή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.