Παραμένει η διαφορά με Μιλόσεβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος18 Αυγούστου 2020

Ο στόχος της ολοκλήρωσης των μεταγραφικών κινήσεων εντός της εβδομάδας που διανύουμε θα κρίνει και το επίπεδο της προετοιμασίας της ομάδας. Βάσει πλάνου, αυτή θα αρχίσει στις 24 του μήνα αλλά για να έρθουν οι παίκτες, θα πρέπει να τρέξουν κάποιες διαδικασίες. Για παράδειγμα, με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υπάρχει μεν προφορική συμφωνία για συμβόλαιο 100.000 ευρώ, αλλά ο Μαυροβούνιος σέντερ ξεκαθάρισε ότι για να μπει στο γήπεδο, θα πρέπει να του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται από την περσινή χρονιά.

Για την ακρίβεια, με την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Στον αέρα βρίσκεται και η περίπτωση του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Στις συζητήσεις που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα δεν βρέθηκε σημείο ταύτισης και μάλιστα καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει τη διάθεση να υποχωρήσει. Μάλιστα, εκ της διοικήσεως είναι υπέρ του να στραφούν σε άλλες λύσεις (σ. σ. όπως του Αμερικανού Ουίγκινς ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ), αλλά ο Σάββας Καμπερίδης είναι κάθετος επί της περίπτωσης του Μιλόσεβιτς, υποστηρίζοντας ότι ταιριάζει περισσότερο στα αγωνιστικά πλάνα του.

Γενικώς, μέσα στην εβδομάδα οι «κίτρινοι» θα πρέπει α) να τελειώσουν και εγγράφως τις υποθέσεις των Αγραβάνη, Κουζέλογλου, Ντραγκίτσεβιτς, β) να επιλέξουν δύο γκαρντ και τον βασικό πάουερ φόργουορντ και να φροντίσουν για την άμεση έναρξη της προετοιμασίας. Και φυσικά παραμένει ως ερωτηματικό το δικαίωμα έκδοσης δελτίων καθώς δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τη FIBA.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.