Παραλίκας: «Η συσπείρωση που υπάρχει στο Παλέ, μου θυμίζει παλιές εποχές»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βοηθός του προπονητή του Αρη, Θεοδόσης Παραλίκας, και μίλησε για τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Ηρακλή, σχολίασε την εμφάνιση του Κέλι και την ατμόσφαιρα στο Παλέ ενώ τόνισε πως ο Κάουαν χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή: «Ο Χάνλαν είναι πολύ σημαντικός και η αναπλήρωσή του ήταν πολύ δύσκολη. Εκτός από το σκορ, κάνει και πολλές άλλες δουλειές μέσα στο παρκέ. Χθες εμψύχωνε τους συμπαίκτες του και ήταν σαν να έπαιζε».

Για την εμφάνιση του Κέλι και τη σύγκριση με τον Ρόι Τάρπλεϊ: «Το στυλ παιχνιδιού του και η κυριαρχία του θυμίζουν τον Ρόι, ίσως μπορώ να πω ότι είναι ένας Ρόι μινιατούρα. Θα ήθελα να τον δω και στα επόμενα παιχνίδια για να κάνει τη σύγκριση. Δεν είχε προταθεί νωρίτερα ο Κέλι, ήταν περίπου 1,5 χρόνο έξω και τελευταία μας δόθηκε το όνομά του και τον φέραμε με ρίσκο. Παίζουν πολλά ρόλο για να κλείσεις έναν παίκτη».

Για την ατμόσφαιρα που έχει αλλάξει στο Παλέ: «Αυτή η συσπείρωση που έζησα χθες και στα προηγούμενα εντός έδρας, μου θυμίζει παλιές εποχές από όταν ήμουν παιδί. Προφανώς η επιστροφή του κόσμου έχει να κάνει και με την ομάδα. ο κόσμος βλέπει μια ομάδα που μάχεται και τα βλέπει μέσα στο παρκέ, νομίζω πως είμαστε καλά μέχρι στιγμής με εξαίρεση 1-2 νίκες ακόμη που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε στο γήπεδο και στη συνέχεια. Αυτός ο παλμός που υπάρχει στο Παλέ δεν υπάρχει σε άλλο γήπεδο στην Ελλάδα».

Για την εμφάνιση του Κάουαν: «Εχει να κάνει πιο πολύ με ότι είναι ρούκι στην Ευρώπη και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Οι περισσότεροι Αμερικανοί μας ρωτούσαν αν είναι ζωής ή θανάτου τα παιχνίδια που παίζουμε. Ισως χρειάστηκε χρόνο για να καταλάβει πως αυτός πρέπει να πάρει την ευθύνη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.