Παρακολουθείται στενά ο Ουάρντα, αλλά...

Metrosport Team17 Μαΐου 2020

Ο Αμρ Ουάρντα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ, υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι παρών στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Δικεφάλου, όποτε κι αν αρχίσει (ανάλογα με τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τις ημερομηνίες που θα καθοριστούν για την νέα σεζόν), όμως το όνομά του «παίζει» σε αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, που δείχνουν ενδιαφέρον. Προς το παρόν, δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, πρακτικά αυτό σημαίνει πως μπορεί από το καλοκαίρι, εφόσον ο ΠΑΟΚ αποφασίσει πως δεν θέλει να τον κρατήσει, μπορεί ο παίκτης να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα και εφόσον συμφωνήσει να συμμετέχει στις αγωνιστικές της δραστηριότητες από το επόμενο έτος. 

Πάντως αυτή την χρονική περίοδο ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί εφόσον θέλει να τον αξιοποιήσει, όπως άλλωστε σημείωσε με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ο ατζέντης του παίκτη, Χρήστος Γάτσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Ουάρντα βρίσκεται στην λίστα της Σίβασπορ και της Μαλάτιασπορ. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες συλλέγουν πληροφορίες για τον 26χρονο άσο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση.

Επιπλέον στα ίδια δημοσιεύματα γίνεται αναφορά στην απόφαση της Λάρισας να τον θέσει εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ τέλος αναφέρουν πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.