Παραιτήθηκε ο Σπύρος Γόγολος από τα Μουδανιά: «Είχαμε διαφορετική φιλοσοφία με την διοίκηση»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2022

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Σπύρος Γόγολος από τον πάγκο της ομάδας των Π.Ο Μουδανιών.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής υπέβαλε την παραίτησή του από την ομάδα, γνωστοποιώντας αυτή του την απόφαση μέσα από προσωπική του ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων, φαίνεται πως βασικό ρόλο στην κίνησή του αυτή έπαιξε η διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της παραίτησής του :

«Μετά την δίμηνη παρουσία μου στον πάγκο της ομάδας των Μουδανίων βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας .


Οι λόγοι για την μη συνέχιση αυτής της συνεργασία μας αφορά αποκλειστικά και μόνο στην διαφορετική φιλοσοφία μεταξύ εμού και της διοίκησης της ομάδας .

Η άριστη σχέση που είχα με τους παίκτες της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και καθόλη τη διάρκεια που βρίσκομαι σε αυτήν , κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποχώρηση μου αλλά εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου καλή επιτυχία στον κάθε ένα ξεχωριστά και φυσικά στο τέλος να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στην κατηγορία καθώς το αξίζουν .

Ευχαριστώ πολύ και την διοίκηση των Μουδανίων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι και σε αυτούς να συνεχίσουν το έργο τους.

Θα παρακολουθώ και θα υποστηρίζω την ομάδα στην οποία εύχομαι τα καλύτερα .

Με εκτίμηση , Γόγολος Σπύρος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.