Ακόμη δύο παραιτήσεις στην εφέσεων: Tέλος οι Βόκας και Βλαχοπαναγιώτου!

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Ακόμη δύο μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ κατέθεσαν την παραίτηση τους. Μετά την πανηγυρική δικαίωση του ΠΑΟΚ από το CAS και την επιστροφή της υπόθεσης στην Επιτροπή με όρο να εξεταστεί κατ΄ουσίαν ένα ένα τα μέλη της παραιτούνται. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στο Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, πριν από λίγο παραιτήθηκαν οι εφέτες Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου, για προσωπικούς λόγους, και Νίκος Βόκας. Ο τελευταίος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο τονίζοντας ότι «Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου. 

Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.