Παρά την ήττα, ο Γιάννης θέλει να αντιμετωπίσει ξανά τους Νάγκετς: «Μπορεί να ξανασυναντηθούμε»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2023

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να βλέπει για πολλές ακόμη νύχτες το «ποστάρισμα» του Γκριν στον ύπνο του, όμως φαίνεται πως θέλει κάποια στιγμή να πάρει την εκδίκησή του. Έτσι φάνηκε τουλάχιστον στις δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας του αγώνα, ευχόμενος μεταξύ άλλων να βρεθούν οι Νάγκετς και πάλι στον δρόμο του...

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε μετά την ήττα από τους Νάγκετς:«Το παιχνίδι μάς αδίκησε κάπως, στην τρίτη περίοδο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Τα πόδια ήταν λίγο βαριά από το ματς χθες στη Γιούτα, αλλά δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις. Μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, αν φτάσουμε εμείς κι αυτοί ως το τέλος».

Για την τεχνική ποινή που δέχτηκε:
«Δεν είμαι ο τύπος που εκνευρίζεται και κάνει χειρονομίες. Προσπαθώ πάντα να δείχνω σεβασμό. Κάποιες φορές μπορεί να νευριάσεις, άνθρωποι είμαστε όλοι. Δεν ξέρω αν άξιζα πάντα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν έκανα κάτι υπερβολικό, συζητούσα με τον διαιτητή ήρεμα για μια φάση, δεν θεωρώ πως έκανα κάτι που ξεπέρασε τα όρια». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.