Παρά την απουσία του Μέσι η Αργεντινή έκανε την ανατροπή απέναντι στην Κόστα Ρίκα (vid)

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024

Μπορεί να έλειπε ο βασικός πυλώνας της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, αλλά οι συμπαίκτες του στην εθνική κατάφεραν με ανατροπή να επικρατήσουν με 3-1 στο φιλικό με την Κόστα Ρίκα.

Η Αργεντινή κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στο Λος Άντζελες και στη διεθνή φιλική αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα. Με τον μεγάλο αρχηγό της να μην μπορεί να παρέχει της υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού κλήθηκε, να φέρει τούμπα το εις βάρος της 1-0 του 34ου λεπτού με το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μετά την ανάπαυλα όμως, η κλάση του Άνχελ Ντι Μαρία έβαλε και πάλι την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο παιχνίδι, όταν με απίθανη εκτέλεση φάουλ στο 52ο λεπτό ισοφάρισε την αναμέτρηση. Ενώ είναι αξιοσημείοτο, πως λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα η οικογένεια του 36χρονου είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα, γεγονός που δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον στο τέρμα για τον ίδιο.

Μακ Άλιστερ στο 56ο και Λαουτάρο Μαρτίνες στο 77ο λεπτό κλείδωσαν την ανατροπή και έκαναν το τελικό 3-1, η οποία με αυτόν τον τρόπο έκλεισε την περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.