Πάπριτσα: «Ζίβκοβιτς και Τζόλης έχουν ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ράντε Πάπριτσα μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον Τζόλη, αλλά και τον Καγκάβα. «Πρέπει τον δούμε. Αυτό ισχύει για κάθε παίκτη. Πρέπει να δεις κάποιον σε συνεχόμενα παιχνίδια για να έχεις άποψη» είπε αρχικά για τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό και συνέχισε: «Το ματς με τον Παναιτωλικό, που έληξε 5-0, λέει πολλά για την απόδοση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ξέρουμε από ένα ματς για τους καινούργιους παίκτες. Πρέπει να περιμένουμε για να είμαστε σίγουροι». 

Για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλη υπογράμμισε: «Ο Ζίβκοβιτς έχει εξαιρετική ποιότητα, χαμηλό κέντρου βάρους, γρήγορες κινήσεις με τα πόδια και είναι απρόβλεπτος. Αυτά είναι συν. Είναι δουλεμένος και έμπειρος ποδοσφαιριστής, μπορεί ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει κάτι που δεν θα ακολουθήσει ο αμυντικός. Στο χέρι του είναι τα αξιοποιήσει. Έχει δείξει κάποια πράγματα, αλλά έχει μεγαλύτερες δυνατότητες που περιμένω να τις δω.

Ο Τζόλης, επίσης, είναι πολύ καλός, με προσωπικότητα και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Έχει δείξει την αξία του, αλλά έχει προσόντα για παραπάνω και πιστεύω θα τα φανερώσει στον αγωνιστικό χώρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.