Πάπριτσα για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, την Ελλάδα και τον Ερντογάν

Metrosport Team01 Ιουνίου 2020

Σαν σήμερα πριν 36 χρόνια ο Ράντε Πάπριτσα υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη μεταγραφή του, την αγάπη του για την Ελλάδα και τα παιχνίδια του Ερντογάν αλλά και το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι ξεχωριστό όταν ένας πρόεδρος πηγαίνει από κοντά να δει τους παίκτες και να τους φέρει στην ομάδα».

Για το εάν αισθάνεται Έλληνας: «Πάνω από τη μισή μου ζωή ζω εδώ. Έχω πάρει την υπηκοότητα πριν από 20 χρόνια και η γυναίκα μου είναι ελληνικής καταγωγής. Ο γιος μου έχει πάει στον ελληνικό στρατό.

Πριν τελειώσω την καριέρα μου αποφάσισα ότι υπήρχε μίσος στην πατρίδα μου και δεν μπορούσα να μείνω εκεί. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε εμείς εδώ είναι οι Τούρκοι. Όπως βλέπετε ο Ερντογάν προκαλεί. Έχει τόσο μίσος για τους Έλληνες. Δεν το καταλαβαίνω. Είναι στα καλά του; Είναι για να γελάς ή να βγεις από τα ρούχα σου».

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Θέλω να δω ένα ποιοτικό παιχνίδι. Το παιχνίδι πάει στα άκρα. Όλοι οι Έλληνες είναι πάνω στα κάγκελα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.