Παππουλής: «Είχα επαφές με ΠΑΟΚ - Έφτασα πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό πριν φύγω για την Κύπρο»

Metrosport Team31 Μαΐου 2023

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Φώτης Παππουλής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του, στο τέλος της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Αν πριν από χρόνια είχα γράψει ένα ωραίο τέλος για την ημέρα που θα σταματήσω, δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Ήταν ένα απίστευτο γεγονός, πήρα πολύ αγάπη από τους φίλους της Ομόνοιας και από τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου. Δέθηκα πολύ με την Κύπρο και με τον κόσμο, και τους ευχαριστώ για όσα έζησα, είναι πλέον το σπίτι μου. Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στην Κύπρο, έρχονται και ξένοι επενδυτές».

Για την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Η αρχή όλων ήταν η σεζόν που πήγα στον Πανθρακικό και έπαιξε πρώτη φορά στην Α Εθνική. Σίγουρα ο ΟΦΗ έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία μου, μετά ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πριν φύγω από τον ΟΦΗ είχα φτάσει πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Μάλιστα, είχα και άλλες προτάσεις τότε, από την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και με τον ΠΑΟΚ είχα επαφές. Προερχόμουν τότε από καλή σεζόν με τον ΟΦΗ και υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά μάλλον το γραπτό μου ήταν να πάω στην Κύπρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.