Παπουλής: «Όπλο που θα βοηθήσει πολύ ο Ανσαριφάρντ, αν τον εκμεταλλευτεί σωστά ο Άρης»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2024

Για τη μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Άρη, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Κύπρο μίλησε ο Φώτης Παπουλής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε κυπριακό και ελληνικό ποδόσφαιρο, απλά δεν υπάρχουν μεγάλα συμβόλαια στην Κύπρο. Ο Καρίμ είναι αναγνωρισμένης αξίας παίκτης και γνωρίζουμε ότι αν έχει την κατάλληλη ψυχολογία μπορεί να δώσει γκολ. Δεν έχει ρίσκο η μεταγραφή. Αν του μοιράσεις τη μπάλα, μπορεί να κάνει το γκολ. Είναι άψογος χαρακτήρας, είναι ένα τρομερό και ευγενικό παιδί. 

Δε δημιούργησε πρόβλημα σε καμία ομάδα και είναι αναμενόμενο ότι αν νιώσει σημαντικός και ότι έχει τη στήριξη θα αποδώσει τα μέγιστα. Αν μπει γρήγορα στο παιχνίδι, θα αποδώσει πιο εύκολα σε σύγκριση με μια άλλη μεταγραφή. Προσαρμόζεται εύκολα, θέλει να έχει ρόλο στην ομάδα και σίγουρα θα δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι ένα όπλο που θα βοηθήσει πολύ, αν τον εκμεταλλευτεί σωστά». 

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Μου κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα άλλα πρωταθλήματα το ελληνικό. Δεν έχουμε καλή νοοτροπία και μια προκατάληψη για τη διαιτησία. Αν τη διώξουμε, ο κόσμος θα το απολαμβάνει περισσότερο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.