Παπάζογλου: «Θέλουμε την πρώτη θέση με την Ξάνθη - Θα κάνει την διαφορά ο Μήτρογλου»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε για την πορεία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League 2, τον Μπάμπη Τεννέ, αλλά και τον φίλο του Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον τραυματισμό του: «Οι τραυματισμοί είναι μεγάλη αναποδιά, όσους περισσότερους έχεις τόσο πιο δύσκολο γίνεται το έργο μας. Το κακό είναι ότι έχουμε πολλές σωματικές επαφές, μια τέτοια είχα και εγώ πριν από ένα μήνα και έπαθα κάταγμα στην μέση. Ευτυχώς, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό».

Για την προσπάθεια της Ξάνθηςνα πάρει την άνοδο: «Πριν από δύο εβδομάδες, φάνταζε λίγο δύσκολο, είχαμε μείνει αρκετά πίσω. Πλέον, είμαστε στο -4, παίρνουμε ψυχολογία και είμαστε αήττητοι στα τελευταία μάτς. Θέλουμε την πρώτη θέση, τα πράγματα με τον Τεννέ είναι πολύ καλύτερα, νικάμε και παίρνουμε βαθμούς. Είναι έμπειρος προπονητής και ξέρει καλά την κατηγορία».

Ερωτηθείς για τον Κώστα Μήτρογλου: «Τον ξέρω πολλά χρόνια, ήμασταν συμπαίκτες από την εθνική Νέων. Έχει φοβερό ταλέντο, ξέρουμε τι έχει κάνει. Δεν έχει ρυθμό, αλλά είναι σταθερή αξία και πάντα ένας Κώστας Μήτρογλου θα σου κάνει την διαφορά, γι'αυτό τον πήρε ο Άρης. Σίγουρα, ζητάς πολλά από τον Κώστα, αλλά δεν είναι μηχανή, δεν μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να είναι στο 100%, όμως θα δείξει την ποιότητα του στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, και την δυσκολία στο γκολ: «Ο Άρης, ανέκαθεν είχε θέμα στο εύκολο γκολ, αν εξαιρέσεις 2-3 χρονιές με τον Κόκε και τον Κάμπορα, πάντα είχε θέμα στο σκοράρισμα. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο, έχει να κάνει με την τύχη και την ποιότητα. Πέρσι ο Ιντέγε, ήταν μια πολύ καλή μονάδα, του έλειπε όμως το γκολ. Νομίζω ο Κώστας το έχει, γι'αυτό ήρθε στον Άρη, αλλά είναι τέτοια η φάση του πρωταθλήματος που δεν μπορεί να το δείξει στους αγώνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.