Παπάζογλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2022

Για το εγχείρημα του ΠΑΟΚ φέτος να στηριχθεί σε νέους παίκτες και το αν ο Δικέφαλος πρέπει να παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Αντόνιο Τσόλακ, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο ποδοσφαιριστής, Θανάσης Παπάζογλου.  

«Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου και κοιτάμε μπροστά για τα μελλοντικά σχέδια. Τελείωσε η εμπειρία της Ρόδου και προχωράμε παρακάτω. Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της θέματα. Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι κάπως τα πράγματα. Ευτυχώς έζησα λίγα χρόνια στο εξωτερικό και έχω μέτρο σύγκρισης. Αν εξαιρέσουμε τις μεγάλες ομάδες, πιο κάτω έχει άλλες καταστάσεις. Εγώ στο εξωτερικό είδα άλλα πράγματα. Δίνουν πολύ βάρος στον ποδοσφαιριστή να νιώθει οικείος εκεί ανεξαρτήτως με πόσα λεφτά αμείβεται».

Για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη:

«ΠΑΟΚ και Άρης κινούνται μεθοδικά και βάζοντας στόχο κάθε χρόνο να γίνονται καλύτεροι θα πηγαίνουν πιο ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν κινήσεις που θα δώσουν λύσεις και στις δύο ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ. Έχει την οικονομική ευχέρεια να στηρίξει το νέο ποδοσφαιριστή και τα τμήματα υποδομής του. Μια ομάδα θα είναι κερδισμένη από τα δικά της παιδιά που θα βγάλει κι όχι από τους τίτλους που θα πάρει. Δυστυχώς οι περισσότερες ελληνικές ομάδες δεν δίνουν βάρος στα δικά τους παιδιά. Αυτό έπρεπε να γίνεται χρόνια τώρα πριν. Να δίνονται ευκαιρίες και να υπάρχει συνεργασία της πρώτης ομάδας με τη δεύτερη και κάτω. Και ο κόσμος ζητάει νέους παίκτες. Το έζησα κι εγώ αυτό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να πουλήσει τον Τσόλακ τη δεδομένη χρονική στιγμή:

«Είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο σε μία πώληση ή αποδέσμευση ποδοσφαιριστή. Ο Λουτσέσκου στήριξε τον Τσόλακ και ο Κροάτης έδωσε λύσεις στην επίθεση. Είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας. Έβαλε κρίσιμα γκολ, υπάρχει μία πρόταση για να φύγει, εγώ θεωρώ ότι είχε στήριξη από τον προπονητή του, αλλά αν θα φύγει ή όχι αυτό δεν μπορώ να το κρίνω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.