Παπάζογλου: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτούν από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Βέλγοι»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ρόδου, Θανάσης Παπάζογλου και αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη, στον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γάνδη και τον Άρη του Μπούργος.  

«Ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου, θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και γι΄ αυτό κερδίσαμε. Είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να επανέλθω», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο, για να συνεχίσει για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη: «Όταν ήμουν στον Άρη είχα πάθει και εγώ χιαστό. Το πιο δύσκολο σε αυτόν τον τραυματισμό είναι το κομμάτι της ψυχολογίας. Για να επανέλθεις χρειάζεται 6 με 8 μήνες, γυρνάς άλλος ποδοσφαιριστής. Θέλει αργά βήματα και μεγάλη προσοχή. Σκεφτείτε στην Αγγλία πρέπει να περάσουν εννιά μήνες για να επιστρέψει κάποιος ποδοσφαιριστής στην αγωνιστική δράση. Αυτό που θέλω να πω στον Γιάννη να είναι ψυχικά δυνατός. Είναι μικρός σε ηλικία, έχει αντοχές και όλη την καριέρα μπροστά του. Να δώσει μεγάλη έμφαση στην αποκατάσταση για να επιστρέψει χωρίς προβλήματα. Αυτός ο τραυματισμός είναι το 50% στον γιατρό και το άλλο 50% η αποκατάσταση». 

«Στην εποχή την δική μου δεν ασχολιόντουσαν με τους μικρούς, μας είχαν σε δεύτερη μοίρα. Τότε παίζαμε μεταξύ μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τότε δεν ξέραμε τι γινόταν στον τελικό, ενώ τώρα βλέπεις αυτά τα παιδιά έχουν προβολή. Στα 16 αντίστοιχα παιδιά πρωταγωνιστούν στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Για να διακριθείς τότε έπρεπε να κάνεις πολλά. Τότε είχαμε φαντασία, τώρα οι μεγάλες ομάδες θέλουν έτοιμους παίκτες και ρίχνουν το βάρος στην τακτική».

Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Γάνδη: 

«Το βέλγικο Πρωτάθλημα το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Έχω τεθεί πολλές φορές αντίπαλος με την Γάνδη. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει στο παρελθόν με μεγαλύτερους αντιπάλους. Έχει παίκτες με προσωπικότητα, έχει φανέλα και μπορεί να σταθεί εύκολα απέναντι στην Γάνδη. Είναι δύσκολη η ρεβάνς, όμως ο ΠΑΟΚ έχει το αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα και ρόλο θα παίξει η προσέγγιση που θα κάνει. Θα πρέπει να προσέξει τα νώτα του και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν γιατί έχει πολύ ποιότητα μπροστά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτούν από την ατμόσφαιρα των Βέλγων. Ο ΠΑΟΚ μετά το κακό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν παίζει όπως πρέπει και δεν ξεχωρίζει κανείς από τους παίκτες. Εγώ θα έλεγα όμως ότι αυτός που κάνει την διαφορά είναι ο Ζίβκοβιτς». 

Για τον Άρη: 

«Ο Άρης εμφανίζεται βελτιωμένος με την έλευση του Μπούργος. Η προσέγγιση του Αργεντίνου και οι ομιλίες του προς τους παίκτες τους βοήθησε ψυχολογικά να δείξουν την ποιότητά τους, ξαφνικά δεν έμαθαν να βάζουν γκολ. Ο Άρης έχει βάλει πλέον στο παιχνίδι του το κάθετο ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι θα περάσει στην βαθμολογία ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.