Παπάζογλου: «Πιο ολοκληρωμένος ο Άκπομ από τον Σφιντέρσκι»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2020

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας, τους παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου και τους Μάνο, ΓΚανέα, που συμφώνησαν με τον Άρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Θανάσης Παπάζογλου.

«Τα πράγματα αλλάζουν καθημερινά, βλέπουμε και τώρα τα μέτρα. Ας ευχηθούμε να μην αυξηθούν τα κρούσματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην ώρα του και ο κόσμος να βρει τα πατήματά του» είπε αρχικά και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για τον Γκανέα που απέκτησε ο Άρης: «Δεν μου λέει κάτι το όνομα, δεν πρέπει να παίξαμε αντίπαλοι στη Ρουμανία. Το ότι έχει περάσει, όμως, από την Βιτορούλ σημαίνει ότι έχει καλά στοιχεία, γιατί πάντα είχε ταλαντούχους παίκτες».  

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας υπογράμμισε: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν σε τέτοιους αγώνες. Αν εξαιρέσουμε την κόντρα που υπάρχει μεταξύ ελληνικών και τουρκικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι σε τέτοια ματς είναι σοβαρός. Νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα παίξει και στην έδρα του οπότε έχει πλεονέκτημα. Στην Τούμπα, πάντως, είναι μεγάλη η διαφορά με και χωρίς κόσμο».  

Τόνισε ότι: «Είναι υψηλού επιπέδου παίκτες και δεν θα σκέφτονται τα εξωαγωνιστικά. Δεν γνωρίζω τα προβλήματα της Μπεσίκτας, το μόνο που ξέρω είναι ότι πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες και περιμένω ένα καλό παιχνίδι». Ρωτήθηκε για τον παίκτη που προτιμά στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ και σημείωσε: 

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Άκπομ είναι πιο ολοκληρωμένος έξω από την περιοχή. Μέσα στην περιοχή ο Σφιντέρσι είναι πιο γκολτζής, αλλά εμένα μου αρέσουν πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές που είναι εργάτες».  

Για τον Μάνο υπογράμμισε: «Δεν έχω συνολική εικόνα. Τον είδα να κάνει πολύ καλή χρονιά με τον ΟΦΗ στη Β Εθνική, αλλά από εκεί και πέρα δεν τον παρακολούθησα. Είναι εργάτης, θα ήθελα πολύ να τον παρακολουθήσω σε διάρκεια. Ο επιθετικός αν δεν βάλει το γκολ είναι απογοητευμένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.