Παπαβραμίδης: «Μαλώνουν οι ελέφαντες και την πληρώνουν τα βατράχια»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρόνης Παπαβραμίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του Αγροτικού Αστέρα μίλησε για την... εκκρεμότητα που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και αφορά την ομάδα του Ευόσμου, η οποία δεν γνωρίζει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «

«Θα πω ένα ρητό, μαλώνουν οι ελέφαντες και την πληρώνουν τα βατράχια. Eγώ αγανάκτησα. Δεν ξέρω αν θα αντέξω, αν θα συνεχίσω. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να φύγουν. Περιμέναμε να βγει η απόφαση την Πέμπτη και τώρα ξαφνικά από Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή πάμε για τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Ποιος θα κάτσει;  Ποιον να ψάξω να βρω τον Σεπτέμβριο σε όποια κατηγορία και να μας βάλουν; Δεν πάνε να ρίξουν τον Αστέρα, να τον καταστρέψουν πάνε. Το νομοσχέδιο λέει και δύο κατηγορίες κάτω. Θα ξεκινήσουμε από τη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ μήπως;

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ας μας ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει. Δεν τα βρίσκει η ΕΠΟ με τον Λευτέρη Αυγενάκη, μάλλον αυτό συμβαίνει. Υπάρχει μία συνάντηση την Τετάρτη, αλλά το νομοσχέδιο θα ισχύει αποκλειστικά για τον Αγροτικό Αστέρα ή για όλες τις ομάδες; Αν πέσω εγώ θα πέσουν και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν ήταν από την αρχή στο μητρώο, έτσι δεν είναι; Οι μισές ομάδες δεν ήταν στο μητρώο. Αν είναι να τιμωρηθούμε, να τιμωρηθούν όλοι, όχι μόνο ο Αγροτικός. 

Αν πρέπει να είμαστε όλοι ρουφιάνοι, να γίνω και εγώ.

 Αν τιμωρηθεί η ομάδα θα κάνω και εγώ καταγγελία για όλες τις ομάδες και να δούμε πότε θα αρχίσει το Πρωτάθλημα». Εμείς θέλουμε να είναι ο κόσμος με το δίκιο και όχι με τον Αγροτικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.