Νέα απόφαση φέρνει τα πάνω-κάτω για τον Αγροτικό Αστέρα - Παπαβραμίδης: «Δεν θα βάλω δικηγόρους»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Μετά την απόφαση του CAS, ήρθε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπέρ των Πανδραμαϊκού και Ορφέα Ξάνθης, που ακυρώνει την επικύρωση της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, άρα και τη συμμετοχή του Αγροτικού Αστέρα στα μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν προσφύγει επειδή ο Αγροτικός Αστέρας και άλλες ομάδες δεν είχαν ολοκληρώσει έγκαιρα την εγγραφή του στο Μητρώο της ΓΓΑ και ενδέχεται να αποτελέσει δεδικασμένο.

Ο Χρόνης Παπαβραμίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και εξέφρασε την αγανάκτηση του για την εξέλιξη αυτή. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έτσι θα δίνονται τα πρωταθλήματα; Να μην παίρνουμε τότε παίκτες, να προσπαθούμε να βρούμε ένα λαθάκι του άλλου και να πατάμε σε αυτό. Μας άφησαν να τρέξουμε, να παίξουμε μπαράζ. Τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο. Τι να πω; Ας μας δώσει τα χρήματα η ΕΠΟ, αυτά που θέλει. Επειδή μια ομάδα δεν ξόδεψε και πήγε με άλλον τρόπο. Διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Με σιχάθηκα και εγώ. Έστειλε η ΕΠΟ το Κύπελλο και γράφει το όνομα του Αγροτικού Αστέρα. Να το δώσω πίσω και να γράψουν ότι θέλουν; Τι να κάνω; Η ΕΠΟ τι κάνει; Δεν παίρνει το μέρος ούτε του εαυτού τους. Πρέπει να πληρώσουμε πάλι δικηγόρους; Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να βγει πρωταθλητής; Μια ομάδα που πάλεψε για να σωθεί την τελευταία αγωνιστική, θα βγει πρωταθλήτρια; Δεν πρόκειται να βάλω δικηγόρους. Αν η ΕΠΟ θέλει έτσι, ας το κάνει έτσι. Ας βγάλει με όποιους έχουν παραθυράκια. Άλλους ανθρώπους θέλουν αυτοί, όχι σαν εμένα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.