Παπαβασιλείου: «Φανταστική εμπειρία στην Αίγυπτο - Χρειάζεται ειδική διαχείριση ο Ουάρντα»

Metrosport Team14 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκι Παπαβασιλείου.

Ο πρώην προπονητής της Γουάντι Ντέγκλα, μίλησε αναφορικά με την παρουσία του στην ομάδα της Αιγύπτου από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι πρότινος, την παρουσία του Ουάρντα αλλά και την φετινή εικόνα του Άρη καθώς και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου: «Ήταν μία φανταστική εμπειρία παρά τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού και τις απαιτήσεις των αγώνων, που ήταν συνεχόμενοι καθώς και ο τρόπος που έπρεπε να γίνει η προετοιμασία, καθώς πίεζε ο χρόνος. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή σε ένα ωραίο πρωτάθλημα με πολύ καλούς παίκτες. Κάθε πρωτάθλημα και κάθε διοργάνωση κάνει τον προπονητή ακόμα πιο καλό και έξυπνο, καθώς πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται πρόσωπα, καταστάσεις, ποδοσφαιριστές ακόμα και τα media. Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να δουλέψει σε πολλές χώρες για να δει και άλλους τρόπους λειτουργίας, κουλτούρες και πραγματικά στην Αίγυπτο όπου και ήμουν έχουν τρέλα με το ποδόσφαιρο, ενώ στην Ελλάδα επικρατεί το κουτσομπολιό».

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Δε νομίζω ότι η περίπτωση του Ουάρντα αντικατοπτρίζει την εικόνα όλων των Αιγύπτιων, με τον ίδιο να έχει πολύ μεγάλο ταλέντο που χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση. Με βάση τα τελευταία παιχνίδια που παρακολουθώ στην Ελλάδα, έχει πέσει ο ρυθμός και η ένταση των αγώνων, σε κάτι που συμβάλει η απουσία του κόσμου, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη και του ΠΑΟΚ: «Ο Άρης κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά, ενώ ο ΠΑΟΚ δε νομίζω πως είναι στο ίδιο επίπεδο και ενδεχομένως να έχασε την ταυτότητα του, γιατί δεν έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του».

Ενώ για το μέλλον του, σημείωσε: «Πάντα με ενδιαφέρει η Ελλάδα σαφώς, αλλά θέλω με καθαρό μυαλό να αποφασίσω το επόμενο πρότζεκτ με οποίο θα ασχοληθώ, ενώ έχω προτάσεις και από την Αίγυπτο ξανά»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.